mittkanada.blogg.se

Här får ni läsa om min resa som utbytesstudent i staden Smithers, British Columbia i Kanada. Följ mig på det stora äventyret och läs om tankar, känslor och historier under mitt utbytesår 2014-2015!

Avsked

Publicerad 2014-08-18 22:34:00 i Allmänt,

Nu börjar det närma sig min avresa till ett, för mig hittills ganska främande land. Det är mer exakt 3 dagar och 17 timmar kvar till jag påbörjar resan mot Kanada!
Och hur känns det? Jo, för tillfället bättre än förväntat. Hela året har jag gått och fruktat inför de här dagarna precis innan avresan. Jag har trott att jag skulle vara helt utom mig av skräck och ångest, men jag känner mig lugn. Försöker att inte tänka för mycket på allt som är på väg att hända.

Med såhär få dagar kvar har jag iallafall hunnit få gjort mycket av det jag velat göra innan jag åker. Mest har det varit att umgås med mina fina vänner och säga hejdå.
Förra helgen anordnade jag en tältning med några kompisar på Kärsön som ligger i Stockholms vackra skärgård. Det blev en väldigt mysig kväll. Vi åt picknick på en frisbeegolfbana som vi trodde var stängd för kvällen, men där trodde vi fel, det kom flera sällskap som blev tvungna att kasta över oss där vi satt mitt i banan, men det gick bra! Sen gick vi bort till badplatsen för att vissa var badsugna. Vi som stannade kvar uppe på bryggan blev dessvärre också genomblöta när en stor våg sköljde över oss. Vi sa godnatt efter lite kortspel i tältet och kort efter det började det regna. Men nästa dag var det skinande sol och vi bestämde oss för att ta oss ett dopp i det blå!

I lördags hade jag min avskedsmiddag hemma, jättekul att så många kunde komma! Jag fick många fina presenter, det var verkligen inte väntat. Men jag kommer att ha användning för alltihop, TACK allesammans!

Jag har också tagit avsked av mina två allra närmaste tjejer, med en middag på Prime Burger i stan och igår med en promenad efter att jag fått världens härligaste brev läst för mig och ett superfint mobilskal av mina bästisar. Jag älskar er tjejer!

Imorgon ska jag på poolparty med mina andra tjejisar, looking forward to it! Måste nog börja packa också, det drar ihop sig. Men nu när jag skrivit klart det här inlägget känner jag att ju fler jag sagt hejdå till desto lättare känns det att fokusera framåt.
Här är alla mina fina presenter! :D

Kommentarer

Postat av: Becka

Publicerad 2014-08-18 23:12:08

Första kommentaren ;) älskade vän vi kommer sakna dig! <3 Och jag kommer var din största följare ;)

Postat av: Isabella

Publicerad 2014-08-19 00:18:19

D': lämnade mig inte!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela