mittkanada.blogg.se

Här får ni läsa om min resa som utbytesstudent i staden Smithers, British Columbia i Kanada. Följ mig på det stora äventyret och läs om tankar, känslor och historier under mitt utbytesår 2014-2015!

Day Six

Publicerad 2014-08-29 06:31:37 i Allmänt,

Hej alla som undrat om jag klarade resan eller hade störtat ner i de kanadensiska skogarna. Nej, jag är vid liv men halvt vaken för tillfället. Ligger nerbäddad (klockan är 21:10) och jag är svintrött, trots att det är min andra natt i huset.

Allt har gått så bra, när vi (Rebecca, Deborah och jag) landade på Smithers lilla flygplats välkomnades jag av min värdmamma René. Hon är jättesnäll och trevlig. Vi åkte till huset för att lämna mina väskor, jag fick också välja vilket rum jag skulle bo i eftersom jag kom först. Efteråt åkte vi in till stan igen och handlade middagsmaten och min frukost.

Under kvällen fick jag träffa två av deras fyra söner, deras dotter och svärdotter. Ted, min värdpappa fick jag träffa först nu ikväll för han har varit och hjälpt till vid en stor skogsbrand några mil bort.
Alla är så snälla och det är skönt att vara med dem. Jag antar att jag borde nämna att jag har tre schäferhundar som heter Maya, Disel och Max.

Jag gick och la mig vid nio-tiden och vaknade igen vid halv sju och kunde inte somna om.
Idag har vi åkt mycket bil fram och tillbaka från huset till stan. Fikat, handlat, tittat på kläder, jag har hälsat på Renés syster och hennes man, och jag har bytt SIM-kort och mobilnummer.

Nu är jag riktigt trött så nu får ni lite bilder. Ni får jättegärna skriva en kommentar om det är något speciellt ni vill veta ;)
Här är mitt rum. På anslagstavlan sitter allas brev som skrevs på avskedsmiddagen, jag ska läsa dem när jag känner mig lite nere.
Här på Main Street sitter den svenska och de andra nordiska flaggorna!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-08-29 10:25:03

Skönt att du är framme! Fint rum! Du kommer att få det toppen! Kram Janet

Postat av: Victor

Publicerad 2014-08-29 10:28:08

Skönt att du äntligen är framme.
Varför är det skandinaviska flaggor på Main Street? ;)

Svar: Flaggor från hela världen finns på Main Street. Det är mest för att det ska vara välkomnande.Ha det bra!
Johanna Söderström

Postat av: mamma

Publicerad 2014-08-29 11:00:45

Vad roligt att se lite bilder och att familjen verkar bra. Kan du se mina komentarer.

Svar: Ja, puss :D
Johanna Söderström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela