mittkanada.blogg.se

Här får ni läsa om min resa som utbytesstudent i staden Smithers, British Columbia i Kanada. Följ mig på det stora äventyret och läs om tankar, känslor och historier under mitt utbytesår 2014-2015!

Day Two

Publicerad 2014-08-25 16:02:00 i Allmänt,

Efter frukosten fick vi åka The Yellow Schoolbus! Det är ju lite speciellt, men som vår ledare sa så var det faktiskt bara kul de två första turerna.
(Bara för att Rebecca tog en bättre bild än mig, foto: Rebecca.)
Vi åkte från hotellet i Ontario, över bron till Québec, där är allt skyltat på franska för inget får vara på engelska. Vi åkte till Parc de la Gatineau där det finns ett friluftsområde som heter Camp Fortune. Där finns Ottawas enda skidbackar (som såklart är stängda såhär års). Men inte var det skidor vi skulle åka, nej vi skulle gå tre timmar i höghöjdsbanor och åka zipline (vilket är att du åker genom skogen på en linbana. Det var riktigt riktigt roligt och på många ställen längst hinderbanorna också väldigt jobbigt. Men syftet med det hela var att vi skulle utsättas för sånt vi kommer prövas på det kommande året; hinder, upp-och-ner-gångar samt att man måste kommunicera med varandra, det kommer vara jobbigt till och från men vi måste hitta lösningar och fortsätta.
Fem av sju svenskar utrustade och klara för lite äventyr! (foto: Rebecca). Fler bilder kommer sen!
Efter tre timmar var vi alla ganska möra. Bussen rullade vidare mot en badstrand där vi skulle få bada, spela volleyboll, leka lekar och ha roligt i några timmar. Under bussturen försökte vi översätta visan "vår busschaufför, vår busschaufför" till engelska, det gick inte jättebra haha.
Så vacker natur. Jag tror jag har hamnat i mitt personliga himmelrike, naturen är fantastisk, folket här är så trevliga, främlingar pratar med varandra och allt har hittils gett mig ett jättebra intryck!
Här är när vi leker. Vi skulle tarssla oss ur varandras grepp utan att se något och sedan mata varandra, ni kan ju bara gissa hur det gick!
På kvällen åt vi buffé, jag kan säga att jag rullade hem, allt var så gott!

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2014-08-25 16:16:21

Kul att se att ni har det roligt!

Postat av: Erica

Publicerad 2014-08-25 18:49:59

Åh du verkar ha det super! Kul att läsa :D Kramar från Erica

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-08-26 06:23:33

Vad härligt det ser ut Johanna. 😀

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela