mittkanada.blogg.se

Här får ni läsa om min resa som utbytesstudent i staden Smithers, British Columbia i Kanada. Följ mig på det stora äventyret och läs om tankar, känslor och historier under mitt utbytesår 2014-2015!

Officiell

Publicerad 2014-08-21 15:33:47 i Allmänt,

Nu är bloggen officiell bland vänner och familj. Jag såg att väldigt många besökte min blogg när jag länkade den på Facebook, det är jättekul och jag hoppas att intresset håller i sig från både ert och mitt håll.
Jag har även sagt att STS (Student Travel Schools), min utbytesorganisation kan länka bloggen på deras hemsida så att andra studenter eller blivande studenter kan kika in och se vad som händer under året. Om ni har några som helst frågor, tveka inte att kommentera, jag kommer göra allt jag kan för att svara på era frågor! :D

Jag rekommenderar alla som vill läsa bloggen att följa den via Bloglovin' (särskilt ni som följer många olika bloggar, eftersom Bloglovin' samlar alla bloggar man följer i ett och samma flöde- praktiskt!)

Nu ska här packas! Det sista ska i väskorna, sista middagen ska avnjutas och tillbringas med min familj och min pojkvän.
Imorgon bär det av, nu är det nervöst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela