mittkanada.blogg.se

Här får ni läsa om min resa som utbytesstudent i staden Smithers, British Columbia i Kanada. Följ mig på det stora äventyret och läs om tankar, känslor och historier under mitt utbytesår 2014-2015!

Day Seventeen

Publicerad 2014-09-09 07:32:55 i Allmänt,

Vad har hänt sedan sist?
I förrgår (lördags) tog Jessica med mig och Majo till Hidden Lake för att paddla. Vi hade sällskap av John och Irene, samt fem nya människor. Efter många om och men hittade vi den gömda sjön, som egentligen inte var så gömd som vi trodde, det vara bara vi som krånglade till det och letade för långt bort. Tacka Google Maps!
 
Hur som helst, så lastade vi av kajakerna och sköt ner dem i sjön. Det gick segt i början, min teknik var rätt tattig men de andra gav mig tips på hur jag skulle göra, och då gick det bättre. Allt va så tyst och stilla, man hörde vinden gå genom träden och de andras skratt en bit bort. Så peacefull.
 
När vi kommit till andra sidan sjön hakade vi fast oss i varandra och skickade lunchmaten kors och tvärs över kajakerna samtidigt som vi hade fullt upp med att få kajakerna att inte flyta isär.
 
På vägen tillbaka gick det desto bättre, jag låg först och det gick fort! Jag är förvånad att jag inte hade brutal träningsvärk i armarna dagen efter.
 
Igår var vi på en movie night med Rebecca och Deborahs klass från den kristna skolan. Vi tittade på How To Train Your Dragon (åh vad jag älskar musiken i den filmen alltså!) När filmen var slut gick vi ut i mörkret och bort till en lägereld som de hade på tomten. Jag och Rebecca visade alla hur man som äkta svensk dansar till Små Grodorna och Räven Raskar Över Isen. Det blev många skratt och vi hade det jättetrevligt!
Jag är så glad att vi äntligen har hittat några kompisar som vi kan träffa trots att vi valt den andra skolan. Vi alla går till samma kyrka också.
 
Idag vaknade jag sent, halv elva. Vi åkte till en av Smithers golfbanor, för att spela lite golf! Hör och häpna mamma och pappa, jag är rätt bra på att slå ut! Och, hör och häpna; idag har jag varit ute och joggat, med Max!
 

Kommentarer

Postat av: mamma

Publicerad 2014-09-09 21:48:18

Nu får jag akta mig så att du inte blir bättre än mig på golf. Så du har bestämt dig för att gå på den skolan som du blivit till delad. Det blir nog bra. Hoppas bara att de slutar strejka snart.

Svar: Ja det blev SSS (Smithers Secondary School). Vi kanske får ta någon runda hemma nästa år, men jag suger fortfarande på att putta ;)
Johanna Söderström

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-09-09 23:14:12

Men va bra Johanna! Då kan vi spela golf när du kommer hem😘kram Janet

Postat av: Pappa

Publicerad 2014-09-16 21:09:42

Det verkar som om du tyckte det var kul. Då får du fortsätta när du kommer hem!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela