mittkanada.blogg.se

Här får ni läsa om min resa som utbytesstudent i staden Smithers, British Columbia i Kanada. Följ mig på det stora äventyret och läs om tankar, känslor och historier under mitt utbytesår 2014-2015!

Day Thirtyone

Publicerad 2014-09-22 10:36:01 i Allmänt,

Idag har det varit fullt ös! 
Var i kyrkan imorse. Allt var som vanligt och vi träffade Rebecca och Deborah igen efter deras skolresa till Vancouver.

Vid ett-tiden på dagen släppte Jordan och Brian av mig och Majo vid Timme's (Tim Horton's - Kanadas favvo kaffeshop) för att vi skulle träffa andra Shecanaelever från Prince Rupert (bland andra vår gamla vän Roberto!) Självklart var alla de andra från Smithers med så vi hade det jättetrevligt.

När vi varit där ett tag var det dags att dra vidare till Smithers gymnastikhall för orientation-möte för Smithers-eleverna och våra värdföräldrar. Innan föräldrarna kom lekte vi och brottades bland redskapen och i skumkuddarna (som ett bollhav fast med mjuka skumkuddar), en böghög lyckades jag och Rebecca också lära dem - översättningen blev gay mountain. Vi gjorde en mycket vacker och graciös pyramid också!
Jag är tjejen längst ner i vitt (som sedan blev mosad av Deborah när hon faceplantade från toppen av berget).

Efter orientation skyndade vi oss hem till Brian för att följa med på Razorutflykt!
Det går liksom inte att beskriva, det närmaste jag kan komma är något i stil med att jag inte vill komma till himlen när jag dör, jag vill komma till den kanadensiska skogen, jag vet, nu tror ni nog att jag är hög på tallbarr eller något men det är jag inte!

Här är två tuffa brudar vid Gavin's Mine i skogen. Här står vi och tittar ner på mammabjörn med hennes tre ungar nere i skogsbrynet.

Vi försökte kasta sten ner till dammen. Vi hittade lite guld också, standard. Inte alls märkvärdigt, vi tog lite med oss, tihi.
Det gick inte så bra för mig...

Sista biten på vägen hem hände en väldigt rolig sak som gjorde mig och Majo riktigt glada. Men jag kan inte säga det på bloggen ;D

Nu innan läggdags har jag och Majo flätat varandras hår (helt galet att den lilla damen inte använder balsam!) och jag och Ted har återigen diskuterat Bibeln.

Hon är så mycket bättre än mig på sånt här.

Kommentarer

Postat av: mamma

Publicerad 2014-09-23 23:17:58

Nu är jag jätte nyfiken på hur du har det i skolan. Väntar otåligt på nästa blogginlägg.<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela