mittkanada.blogg.se

Här får ni läsa om min resa som utbytesstudent i staden Smithers, British Columbia i Kanada. Följ mig på det stora äventyret och läs om tankar, känslor och historier under mitt utbytesår 2014-2015!

Day Twenty

Publicerad 2014-09-11 21:44:56 i Allmänt,

I tisdags var vi inne i stan och fixade bibliotekskort, växlade lite pengar och jag postade mina första brev. Jag bjöd på middag på en mysig mexicansk restaurang som är inne i Smithers gamla tågstation.
Efter det åkte vi hem till vår area rep. Tanja. Hennes hobby är att göra smycken, så därför bjuder hon alltid in folk till beading parties för att hon har allt, allt, allt som har med smyckestillverkning att göra! Det var inga problem med att hitta rätt pärlor, Tanja har verkligen allt!
Från vänster: Margerita (Italien), Tanja (Area rep.), Sophia (Tyskland), Majo (Ecuador), och jag!
Här är mina smycken. Halsbandet tog en evighet att göra, bara för att jag är så petig och noggrann. Men jag blev riktigt nöjd! Jag hoppas det blir mer beading under året. René har iallafall sagt att vi ska få pröva på card making någon dag (vilket är som scrapbooking fast man gör kort för födelsedagar / dop / bröllop m.m.)
 
Resten av min vecka är kanska uppbokad. Ikväll är min allra första volleyball-träning! Tanja skrev in mig på skolans "serious" team, hoppas det inte går helt åt skogen...
Imorgon är jag och Majo bjudna till en Shecana- (kanadensiska utbytesorganisationen) students födelsedags party, så det ska bli roligt.
På lördag morgon åker vi tidigt tidigt med Tanja till staden Terrace två timmar bort för lite shopping. Har planerat att bli av med min Walmart-oskuld där, så vi får väl se ;)

Kommentarer

Postat av: Farmor

Publicerad 2014-09-12 17:53:19

hejsan Johanna Sänder här en kär hälsning Hoppas att Du mår bra.

Postat av: Linnea

Publicerad 2014-09-12 21:39:11

Vi saknar dig

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela