mittkanada.blogg.se

Här får ni läsa om min resa som utbytesstudent i staden Smithers, British Columbia i Kanada. Följ mig på det stora äventyret och läs om tankar, känslor och historier under mitt utbytesår 2014-2015!

Day One hundred sixty four

Publicerad 2015-02-02 23:03:17 i Allmänt,

Idag har vi varit på stan och inhandlat lite småsaker, så jag passade på att köpa ett Yankee Candle från Heartstrings för en del av min födelsedagspeng. Så tack alla som hjälpte mig att köpa den - nu luktar det gott må ni tro!

Denna veckan är jag ledig från skolan för vi har exam week, vilket betyder att alla slutprov för första terminens kurser ska göras. Har man inte ett prov inplanerat så stannar man hemma eller går till skolan för att jobba på göra färdigt saker man har kvar, för på måndag börjar vi våra nya kurser. Jag har First Nations studies BC, Jewelry, Outdoor education och engelska 12. Men jag har ett test imorgon i Engelska 11 och ska även jobba på min målning i filosofi så att den blir klar. Från vad jag har hört så ska engelska provet vara i liknande stil med våra nationella prov i Sverige fast här har man ju inte hör-förståelse eller tal.

Nu ska jag fortsätta skicka iväg cv:n så att jag förhoppningsvis har ett jobb att komma hem till i sommar!

Kommentarer

Postat av: mamma

Publicerad 2015-02-04 18:01:45

Bra jobbat!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela