mittkanada.blogg.se

Här får ni läsa om min resa som utbytesstudent i staden Smithers, British Columbia i Kanada. Följ mig på det stora äventyret och läs om tankar, känslor och historier under mitt utbytesår 2014-2015!

Day One hundred fourty two

Publicerad 2015-01-12 00:16:41 i Allmänt,

"Nytt år, nya möjligheter!". Jag hoppas ni alla firade in det nya året med dem ni älskar och att 2015 blir det år ni drömt om.
 
Jag firade in 2015 med hela familjen hemma hos Brian. Vi åt fondue-middag, vilket jag aldrig har gjort förut. Vi friterade och stekte kött, kyckling och massor av grönsaker. Allting var så mysigt och det var så kul att laga maten på bordet och äta lite i taget. Alla hade tre pinnar var att doppa sin mat med, jag glömde hela tiden bort att jag hade mat i något av grytorna så allt blev väldigt överfriterat haha.
Jag stod för alla såser.
Lindsey och Kuma.
Ted och René.
Familjefoton!
Övre raden: Jag, Hans, Ted, René, Jessica, Nancy.
Undre raden: Brian, Lindsey, Cameron, Marisca, Devin och Majo.
Vi öppnade våra julstrumpor. René gav oss onsies och Jessica hade virkat pannband till alla tjejerna!
Innan tolv-slaget åkte jag med Majo, Brian, Cameron, Lindsey och Jess på en snowmobiletur!
Efter tolv-slaget gick vi ner i källaren och spelade beer-pong och pingis.
 
Idag, människor, idag är det min 19:de födelsedag! Igår firade jag in den med mina vänner hemma. Vi åkte pulka... eller snarare tube-tire och sauser's i trädgården. Det var sååå kul!
Kyle, Hayden, Majo, Tim, Shane, Philip, Sophia, Ian, Julia, Robin, Margherita och Sy! Awesome peps.
De mer vågade personerna försökte slå rekord i hur många personer som fick plats på däcket samtidigt och slog sig nästan gula och blå när de voltade ner för backen. Jag tror rekordet blev 10 personer!
Här gör vi marängswiss, alla ville hjälpa till. Resultatet blev en smetaktig kräkliknande sörja men det smakade som det skulle.
Vi åt spaghetti carbonara och allt gick åt i det hungriga sällskapet! Vi tittade på filmer och lekte lekar så vi nästan skrattade ihjäl oss. Sen gick några av oss ut igen i mörkret och åkte mer tire-tube, det eskallerade snart i ett snöbollskrig. När vi kom in igen gjorde efterrätt och dansade till Macarena haha, underbart! Jag kunde inte ha haft ett bättre födelsedagsfirande. Jag är så glad att alla kom och att alla hade roligt!
Alla räknade ner till tolv-slaget då jag blev 19 och ropade "Happy Birthday" och sjöng, och sen fick jag massor av goa kramar! Killarna tyckte också att det passade sig att fira in min nya ålder på kanadensiskt vis genom att ta tag i mina armar och ben och hissa upp mig och dumpa ner mig på golvet (och i snön) 19 gånger - vad gör man inte för kulturutbytet? Fast det var väl knappast frivillgt, visste inte vad som skulle hända så jag skrek som en stucken gris haha!
 
Idag har jag firat genom att Skypa med familjen och Andreas. Ikväll ska vi äta tårta (det går inte ihop med mitt nyårslöfte - men vafasen det bröt jag för flera dagar sen!) och sen får vi se vad det blir av dagen.
Ha det bra!
Thank you so much for making the day before my birthday such an amazing one! I couldn't have had it better, and thank you for being part of my exchange year, i love you guys! <3
 

Kommentarer

Postat av: mamma

Publicerad 2015-01-12 10:29:53

Hej det var skoj att få prata med dig riktigt länge igår. Hoppas tårtan smakade bra. Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela