mittkanada.blogg.se

Här får ni läsa om min resa som utbytesstudent i staden Smithers, British Columbia i Kanada. Följ mig på det stora äventyret och läs om tankar, känslor och historier under mitt utbytesår 2014-2015!

Day Twohundredseventyfour

Publicerad 2015-05-23 17:20:19 i Allmänt,

Förra veckan hade vi kanonväder, med runt 25 grader varje dag. Det är nog officiellt sommar nu, igår natt var det 12 grader ute, nice! Den här veckan har vi det likadant men varje eftermiddag  när jag kommit hem från skolan börjar det mullra och regna. Igår var dock vädret fint så jag tog med Max på en promenad ner till sjön.

Det blev några utskällningar utefter vägen eftersom att han vill jaga efter bilarna när de kör förbi (lika galen som sin mor, som trots att hon blivit påkörd två gånger, fortfarande vill attackera såväl cyklar som bilar). Men efter utskällningen blev han bättre, det gäller bara att öva konstant så att han tar efter pappa Diesel.
Majo på väg till skolan.
Lake Kathlyn.
Söta mupp.
Tog en bild från diket där jag plockade blommor.


Här är en dryck som kallas bubble Tea, som vi köper varje gång vi går till Main Street. Det är svårt att förklara vad det är för något. Det är inte en milkshake och inte en juice... Och bubblorna är mjuka och har ingen smak. Ni får helt enkelt prova själva, gott är det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela