mittkanada.blogg.se

Här får ni läsa om min resa som utbytesstudent i staden Smithers, British Columbia i Kanada. Följ mig på det stora äventyret och läs om tankar, känslor och historier under mitt utbytesår 2014-2015!

Day Twohundredfifty

Publicerad 2015-04-30 08:37:03 i Allmänt,

I outfoor education kursen jag går i har vi just nu 'peer teaching' vilket innebär att vi läser på om ett bestämt ämne och gör upp läroplaner och sedan undervisar vi varandra. Jag jobbade med Tim och vi lärde ut om Avalanche Awareness / Lavin Medvetenhet. Vi pratade om vad laviner är och hur man undviker dem samt hur man räddar någon som blivit begravd av en lavin. Det var rättså kul, men Tim fick sköta större delen av teorin då han är från Österrike och därmed har gått massor av säkerhetskurser och har det i blodet!

Den här veckan var det en annan grupps tur, och vi har fått utöva bågskytte hela veckan, jag tyckte det var kul, bortsett från det blåsiga kalla vädret, det blir nog aldrig sommar här!Tim haha, in position 'bows on toes'
Jag leker Katniss Everdeen.
Vår lärare KP kastar en fluflu och alla försöker träffa den. En av dem prickade!

Idag sköt vi på djur! Jag sköt en björn mellan benen, på benet och på rumpan, inte någe vidare skyttetalang får jag medge.

Imorgon (torsdag) drar jag och en liten grupp modiga människor iväg och bestiger Silver King berget i tre dagar och kommer hem på lördag. Min stora backpack är packad och kameran får hänga med också. Vi hörs när jag kommer tillbaka!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela