mittkanada.blogg.se

Här får ni läsa om min resa som utbytesstudent i staden Smithers, British Columbia i Kanada. Följ mig på det stora äventyret och läs om tankar, känslor och historier under mitt utbytesår 2014-2015!

Day One Hundred eighty one

Publicerad 2015-02-20 04:18:05 i Allmänt,

Det här inlägget dedikerar jag till Anna, Ella, Matilda, Lovisa, Karin och Matilda, de finaste vännerna man kan få!

Min eftermiddag hade precis börjat gå nerför när Ted frågar om jag tittat vad som ligger på köksbordet. Jag anade vad som skulle ligga och vänta på mig där eftersom Matilda förvarnat mig, men jag hade aldrig kunnat drömma om att jag skulle få så otroligt mycket kärlek i form av brev!
(Vill bara påpeka att varje gång jag får brev blir jag såhäääär glad)
Naturligtvis blev jag så ivrig att jag nästan slet sönder kuvertet, hehe.
Jag började genast läsa, trots att maten kallnade. Jag däremot, blev varmare och varmare i hjärtat för varje brev jag läste. Att få läsa om vad som händer i era liv, er längtan och "förtvivlan" över framtiden och alla fina ord ni tagit er tiden att skriva ner på papper.
Ni förstår inte hur otroligt glad jag blev av varje liten detalj, hur mycket jag satt och skrattade för mig själv (tror ni mig inte, så fråga Majo), om hur bra ni känner mig. Helt underbart, ni träffade mig rätt in i hjärtat med alla era små vitsar och tankar och jag vill bara ge er alla 6 varsin kram för att ni är sånna fantastiska vänner!

Tack för att jag har er! :D

PS. Ja, jag ska Facebook-stalka, Ella. Jag ska hälsa tillbaka till Sobhan, Anna. Jag kräver att någon filmar er Grease-musikal i vår när jag inte kan vara där, Matilda. Jag lovar att jag kommer finnas med er på er på den stora dagen när ni springer ut från Blackan för gått (fast mer i den mentala formen), Tilda. Jag lovar er att skicka en mental kram till var och en av er för alla de jobbiga framtidstankarna jag tvingat fram ut era själar, Lovisa. Jag önskar nu mer än någonsin att jag kunde klyva mig mitt itu för att vara med på era stundande kuligheter.
Sist men inte minst lovar jag att göra mitt bästa för att hålla ihop oss när vi går skilda vägar till hösten, Karin.

Tack för godiset och presenterna också!

Era brev kommer hamna på samma ställe som allt annat fint jag fått under året !

Ha en fantastisk sista termin, och ta vara på tiden mina vänner!

*Bamsekramar skickas från andra sidan "pölen"* ;D

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela