mittkanada.blogg.se

Här får ni läsa om min resa som utbytesstudent i staden Smithers, British Columbia i Kanada. Följ mig på det stora äventyret och läs om tankar, känslor och historier under mitt utbytesår 2014-2015!

Day Twohundredninetyeight

Publicerad 2015-06-16 20:08:46 i Allmänt,

Det var ett tag sen jag skrev. Har haft fullt upp med att bara leva i nuet!

Jag har varit på spa med René: hennes födelsedagspresent från mig och Majo. Vi fick pedikyr och svensk massage (nu vet jag äntligen vad det är!)


Jag gjorde mina fötter fina för prom/balen, det tog ett tag att välja färg och sedan ett tag att vänja mig vid mina blåa tånaglar.

Sen var det prom denna helgen! Jessica gjorde mitt hår fint, sen gick vi och blev sminkade inne i stan. Bilder som René tog av mig och Majo finns på Facebook om någon undgått detta faktum.
Alla var otroligt fint klädda och alla hade det kul! Jag saknade mamma och pappa när balen inleddes med mor-son och far-dotter dansen och tacktal till alla pappor och mammor som gjort oss till dem vi är.
Varje gång en bra låt spelades (som inte var en långsam tryckare) samlades alla på dansgolvet och bara körde! Även om jag faktiskt fick dansa tryckare lite då och då hehe. Efter balen kördes vi i en van till efterfesten hemma hos en av studenterna. En perfekt dag!
Min kära syster och baldejt!

Dagen efter åkte jag med Jess, Ted och René uppför Hudson's Bay Mountain och tog lite foton och tittade runt hur det såg ut utan snö.

Det ser ut som om jag har dredlocks!
Idag är sista dagen i skolan! Usch!
Just nu sitter vi på jewelry lektionen och lyssnar på Daniels Joik av Jon Henrik Fjällgren som jag visade Sa-Yez förra veckan och han har blivit besatt av den sången från den samiska nationen. En jättefin låt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela